κοπη – κλαδεμα δεντρων

κοπη – κλαδεμα δεντρων

Κοπή, Κλάδεμα και Καθαρισμός Δέντρων

Η εταιρία ΚΑΤΣΙΜΠΑΣ ειδικεύεται στην κοπή και στο κλάδεμα, πλύσιμο, καθαρισμό, και εκρίζωση υψηλόκορμων δέντρων με ειδική άδεια Δήμου – Πολεοδομίας. Όλο το χρόνο αναλαμβάνουμε παντώς είδους κλαδέματα δέντρων (ανάλογα την εποχή του κάθε δέντρου). Απομακρύνουμε με ασφάλεια κλαδιά ή ολόκληρα δέντρα τα οποία δημιουργούν προβλήματα σε κτίρια και στέγες. Δέντρα τα οποία έχουν ξεραθεί ή έχουν σπάσει από καιρικά φαινόμενα. Προτεραιότητα μας η ασφάλεια και η περαιτέρω αποφυγή ζημιών.

Το καλάθι εργασίας κάθε οχήματος, έχει τη δυνατότητα να προσεγγίσει δύσκολες θέσεις εργασίας σε οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο.

Όλες οι εργασίες γίνονται με ταχύτητα και ασφάλεια. Μπορούμε επίσης να αντιμετωπίσουμε προβλήματα δέντρων με ψεκασμούς απευθείας από το καλάθι ή πλύσιμο (π.χ. της βαμβακάδας των πεύκων ή πλύσιμο του δέντρου από τη γύρη.
Η κοπή των δέντρων και θάμνων γίνεται όλο το χρόνο με κοπτικά εργαλεία και αλυσοπρίονα που διαθέτουμε εμείς.
Μετά το τέλος των εργασιών αναλαμβάνουμε την απομάκρυνση των ξύλων που κόψαμε. Το μόνο που θα κάνετε εσείς, είναι να μας καλέσετε!

Καμία εργασία δεν είναι δύσκολη για εμάς! Επικοινωνήστε μαζί μας, εξηγήστε μας τις ανάγκες σας και δείτε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Όλα τα μηχανήματα φέρουν πιστοποιημένα εργαλεία και εξειδικευμένους χειριστές και διαθέτουν τις απαραίτητες ασφαλιστικές καλύψεις που προβλέπονται από το νόμο.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Γερανοί Κατσίμπας - επικοινωνίαFacebook Γερανοί Κατσίμπας