ΦΟΡΤΗΓΑ

ΦΟΡΤΗΓΑ

Mηχανήματα που παρέχονται:

ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ 5Τ
ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ 3Τ
ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ 500KG
ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ 8Τ
ΝΤΑΛΙΚΑ 25Τ
ΝΤΑΛΙΚΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
ΝΤΑΛΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Λεπτομέρειες

Aναλαμβάνουμε γενικές μεταφορές και ανυψώσεις. Το μεγάλο εύρος εργασιών, η εμπειρία μας και η πολυετής παρουσία μας στο χώρο εγγυάται την άμεση εξυπηρέτησή σας. Προτεραιότητά μας αποτελεί η ασφαλής και έγκαιρη μεταφορά των υλικών σας και η άριστη συνεργασία μαζί σας.

Η εκτέλεση μεταφορών, γίνεται από έμπειρο προσωπικό ειδικευμένο στην μεταφορά διαφόρων και ανομοιογενών εμπορευμάτων προκειμένου να παρέχεται η μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια κατά την διάρκεια της μεταφοράς.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ:
δομικά υλικά, μεταλλικές κατασκευές, container, ξυλεία – μάρμαρα, μηχανημάτα, πάσης φύσεως φορτοεκφορτώσεις & ανυψώσεις, εργασίες με χρήση καλαθιού, τοποθετήσεις διαφημιστικών πινακίδων, οδική βοήθεια.
Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας μίσθωσης ανυψωτικών και οχημάτων μεταφοράς σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα μηχανημάτων ικανά να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Ο στόλος μας αποτελείται από επώνυμα και αξιόπιστα φορτηγά, ενώ το τμήμα τεχνικής υποστήριξης φροντίζει για την άρτια και ασφαλή λειτουργία των μηχανημάτων κατά τη διάρκεια της μίσθωσης.
Επικοινωνήστε μαζί μας, εξηγήστε μας τις ανάγκες σας και δείτε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Όλα τα μηχανήματα φέρουν πιστοποιημένα εργαλεία και εξειδικευμένους χειριστές και διαθέτουν τις απαραίτητες ασφαλιστικές καλύψεις που προβλέπονται από το νόμο.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γερανοί Κατσίμπας - επικοινωνίαFacebook Γερανοί Κατσίμπας